Vi fixar tekniken hos dig

Teknik ska bara fungera

Ny Bredbands -Leverantör ?

Har du fått ett bra erbjudande, eller kanske helt enkelt tröttnat på din gamla internetleverantör? Då har du hittat rätt! För att få det så bra som möjligt redan från början rekommenderar vi att ta hjälp av en servicetekniker. Vi installerar, optimerar & färdigställer uppkopplingen av ditt Internet / WiFi i ditt hem, för att du ska få ett smärtfritt leverantörsbyte.

Trådlöst Nätverk - WiFi

VOIT är experter på att få det trådlösa, så kallade WiFi nätverket att fungera. Upplever du problem med att det “laggar“, går långsamt att ladda filmer eller att andra appar inte fungerar som dom ska? Då kan du ha problem med ett dåligt WiFi – nätverk. Vi kommer gärna hem till dig för att se varför just ditt internet / WiFi inte fungerar som det ska! Våra Servicetekniker / Nätverkstekniker har bred kompetens och lång erfarenhet av både IT-Support och WiFioptimering.

Dator Telefon Surfplatta

Ofta finns det flera tekniska produkter som ska kopplas upp mot ditt nätverk hemma. Det är inget du behöver tänka på när du får IT-support eller WiFi – optimering av oss. Vi tycker att det såklart är något som bara ska fungera, men i praktiken är det inte alltid så. Vi hjälper dig att installera all din tekniska utrustning mot ditt WIFI, med den senaste WIFI – tekniken så att du kan surfa obehindrat oavsett var i ditt tekniska hem du befinner dig! I samband med detta ser även vår IT-tekniker / Bredbandstekniker över dina produkter för att optimera & installera dom efter just dina krav och ditt behov.

Smarta hemmet

Något som verkligen ligger i tiden är Smarta Hem. Hur smart är ditt Smarta Hem egentligen? Visste du att du kan styra dom flesta produkterna i ditt Smarta Hem via din Telefon, Surfplatta eller Dator, var du än befinner dig?

För att detta ska fungera problemfritt krävs en Smarta Hem-installation av dina smarta produkter och även en optimering av ditt WiFi – nätverk. Görs en WIFI-installation rätt från början, får du en bra internet / WiFi-anslutning i hela ditt hem. Vi ser över dina behov till ett Smart Hem och hjälper dig från Start till Mål

Geografi - VOIT

Var kan du befinna dig för att få vår IT-support, WIFI-optimering eller för att bara få ut en Servicetekniker till ditt hem för att se över din teknik då?

Jo, i nuläget finns det IT- support att tillhanda ha i allt från Varberg i söder till Uddevalla i norr. Våra IT-tekniker befinner sig även i Göteborg med kranskommuner som Kungsbacka Mölndal Borås Bollebygd Härryda Partille Kungälv m.fl.

Rulla till toppen