Fastighet & trädgårdstjänster

Hos VOIT Teknik & Fastighetsservice erbjuder vi ett brett utbud av fastighet och trädgårdstjänster för att möta alla dina behov, från regelbunden trädgårdsskötsel till snöröjning. Upptäck hur våra tjänster kan göra ditt liv enklare!

Gräsklippning & Trimning

Gräsklippning är inte bara en av våra mest efterfrågade tjänster, det är också grundläggande för en välskött trädgård. Oavsett om du behöver regelbunden klippning eller en engångsinsats där gräset växt sig för långt, står vårt team redo att hjälpa till. Vi erbjuder allt från enkel klippning till fullständig trimning och kantning, alltid med möjlighet att utnyttja RUT-avdrag. Våra tjänster säkerställer att din gräsmatta inte bara är välskött utan också bidrar till en hälsosam och robust gräsyta.

Häck & Beskäring

Att hålla häckar och buskar välbeskurna är inte bara viktigt för estetiken utan också för växternas hälsa. Vårt team utför säsongens beskärningar för att främja tillväxt och blomning, oavsett om det är vårtrimning eller höstförberedelser. Vi tar hand om allt från lätt trimning, till att helt ta ner stora häckar, inklusive bortforsling av allt avfall. Denna tjänst är perfekt för att behålla en strukturerad och attraktiv trädgård året runt.

Rabatter, Ogräsrensning & Underhåll

Skötseln av rabatter och planteringar kräver kunskap och precision, och vårt team är expert på att välja de rätta växterna och underhållsmetoderna för din trädgård. Vi erbjuder allt från plantering och vattning till noggrann ogräsrensning och näringsrik gödning, allt för att dina blommor och växter ska blomstra optimalt. Vi ser även till att dina planteringar är välpreparerade för varje säsong, vilket bidrar till deras långsiktiga skönhet och hälsa.

Snöröjning & Halkbekämpning

När vintern anländer är det viktigt att hålla vägar och gångstigar fria från snö och is. Vi erbjuder omfattande snöröjning och halkbekämpning, inklusive sandning och saltning, för att säkerställa att ditt hem eller företag är tillgängligt och säkert även under kalla och glatta förhållanden. Vårt proaktiva väderuppföljningssystem gör att vi kan agera snabbt när snöfall eller frost förutses.

Övriga tjänster

Behöver du hjälp med annat? Våra fastighetsskötare hanterar allt från fasadtvätt och plattvätt till utfyllnad och plattsättning. Oavsett om det gäller ett staketbygge, stallmålning eller andra typer av markarbeten, har vi erfarenheten och utrustningen för att ta hand om ditt projekt effektivt och professionellt. Vi garanterar högsta kvalitet och noggrannhet i varje projekt, stort som smått.

Priser och RUT-avdrag

Alla våra tjänster, från trädgårdsarbete till snöröjning, erbjuds till konkurrenskraftiga priser med möjlighet att använda RUT-avdrag. Börja från 695 kr för trädgårdstjänster och 995 kr för snöbekämpning. Dra nytta av RUT-avdraget för att få upp till 50% skattereduktion på arbetskostnaderna. Kontakta oss för mer detaljerad prissättning.

...

Frågor?
Kontakta oss!

Om du har några frågor om våra fastighet och trädgårdstjänster, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa dig!

Vanliga frågor om våra fastiget och trädgårdstjänster

Offertförfrågan

Är du redo att förbättra ditt hem eller företags fastighet? Fyll i vårt enkla formulär nedan för att begära en offert.