Fastighetsskötsel BRF och företag

Låt VOIT Teknik & Fastighetsservice i Göteborg ta hand om allt från trädgård till teknik i din fastighet. Vi erbjuder skräddarsydda och helhetslösningar med personlig touch. Kontakta oss för ett förbättrat fastighetsvärde!

Fastighetsskötsel på ett enklare sätt

Med våra fastighetsskötare får du vad du behöver, i en helhetslösning för din fastighet.

VOIT Teknik & Fastighetsservice specialiserar sig på omfattande fastighetsskötsel för såväl bostadsrättsföreningar som företag. Vi förstår vikten av en välskött fastighet, inte bara för estetikens skull utan också för dess långsiktiga hållbarhet. Därför erbjuder vi anpassade avtal som är både flexibla och kostnadseffektiva, täckande allt från trädgårdsskötsel och trappstädning till lampbyten och enklare tekniska underhållsuppgifter. Vår service inkluderar också monterings- och byggarbeten samt målningsjobb, som alla utförs med högsta precision och omsorg.

Personliga konsultationer

För att fullständigt anpassa vår service efter dina specifika behov, erbjuder vi även konsultationer där vi besöker din fastighet för att tillsammans med dig gå igenom och bedöma de bästa lösningarna för just dina förhållanden. Detta tillvägagångssätt garanterar att du får exakt den hjälp du behöver – ingenting mer, ingenting mindre.

Erfarna fastighetsskötare

Vårt team består av dedikerade och erfarna fastighetsskötare som är djupt insatta i varje aspekt av fastighetsskötsel. Vi präglas av en stark servicekänsla och ett engagemang för att leverera oöverträffade resultat, vilket speglas i de goda referenser vi erhållit från våra nuvarande BRF- och företagskunder. Oavsett omfattningen på ditt behov kan du lita på att våra experter kommer att hantera dina fastigheter med största möjliga professionalitet och effektivitet.

Har du några frågor?

Om du har några frågor om våra fastighetsskötseltjänster eller hur vi kan anpassa dem efter dina behov, tveka inte att kontakta oss. 

Vanliga frågor om våra fastighetsskötseltjänster

Offertförfrågan

Är du intresserad av att höja standarden på din fastighet? Fyll i vårt formulär nedan för att få en anpassad offert baserad på dina behov.